15D Aura Clearing

Iedereen heeft een energieveld om zich heen, een lichtlichaam, ook wel het aura genoemd. In dit veld bevinden zich energieportalen, de chakra’s, genaamd.

Veel mensen zijn zich niet bewust van dit energieveld en gaan zo onbewust door het leven met allerlei kwalen, problemen, karmische contracten, onopgeloste zaken en/of gedachtevormen die belemmerend zijn voor de optimale stroom van levensenergie die van nature aanwezig is.

In een aura clearing sessie focus ik me op jouw aura en loop zo een voor een alle 15 chakra’s langs om te kijken of er zich ongewenste energieen vast hebben gezet en energie wegzuigen uit jouw veld. Door te verbinden met mijn en jouw hoger zelf maak ik contact met jouw aura en transmuteer en verwijder ik deze ongewenste energievormen. Zodat jij je naderhand weer lichter en vrijer kunt voelen en door het leven kunt bewegen.

Wellicht klinkt dit allemaal wat “zweverig”, dat kan ik me goed voorstellen. Daarom zal ik hier onder een praktische vertaalslag maken naar de sessie.

De aanloop

We starten met een vrijblijvende kennismaking/intake om te onderzoeken waar ik je mee kan helpen en om vragen te beantwoorden. Ik vraag mijn hoger zelf of ik je mag helpen en als ik een “Ja” krijg dan kunnen we door. Anders stopt het proces hier.

De voorbereiding

Een Aura Clearing sessie doe ik op afstand. Dit is zodat jij in optimale ontspanning kunt zijn. Zonder afleiding, ook van mij.

Zorg er dus voor dat je in een ruimte bent waar je niet gestoord kunt worden. Bij de sessie is speciale muziek waarvan ik je de link doorstuur. Deze muziek ondersteunt bij het opschonen van jouw energieveld. Het is het meest effectief als je deze muziek via je een hoofdtelefoon beluisterd.

De sessie

Als je eenmaal ontspannen ligt dan ga ik bezig en ben ik ongeveer 45 tot 50 minuten bezig. Hierna neem ik contact met je op.

De afronding

Na de sessie is het zeer belangrijk om veel water te drinken voor een aantal dagen. Dit is nodig om het proces van integratie en herstel te ondersteunen. Water is de geleider voor het licht dat weer in jouw fysieke lichaam en cellen terugstroomt op de plekken waar eerder de energetische blokkades zaten.

Ik blijf af en toe bij je inchecken hoe het gaat tot maximaal 3 weken na die tijd.

De rest leg ik je bij een kennismaking/intake uit waar ook ruimte is voor vragen.

Dus:

  • heb jij het gevoel dat je vastloopt
  • voel je je onverklaarbaar moe of anders
  • voel je je onrustig en angstig
  • zijn er gedachten die je maar niet kwijt raakt
  • heb je het gevoel dat je jezelf niet kunt zijn
  • zeg je wel eens dingen waar je jezelf niet in herkent

Kortom, wil je je vrijer en rustiger voelen? Misschien is een Aura Clearing sessie dan iets voor je.

Je kunt een vrijblijvende intake plannen en dan kijken we samen of en wat ik voor je kan betekenen.

error: Content is protected !!
nl_NLDutch